به گزارش شمس فارس، صدیقه مویدی بیان کرد: برداشت زردآلو در سطحی به میزان 86 هکتار از باغ های این شهرستان از اوایل خردادماه آغاز شده است و تا پایان تیرماه ادامه دارد. وی با توجه به میانگین عملکرد 12 تنی محصول زردآلو در هر هکتار پیش‌بینی کرد: بالغ‌ بر 1032 تن محصول از سطح باغ‌های این شهرستان جمع‌آوری شود که این میزان نسبت به سال قبل 852 تن افزایش دارد.

مویدی اظهار کرد: درختان زردآلوی کشت شده از ارقام شکر پاره، قیسی، تخم گردی و خیاری است که به روش آبیاری قطره‌ای مشروب می‌شوند. وی خاطرنشان کرد: برداشت زردآلو به‌صورت دستی انجام می‌شود و مهارت کارگران در نحوه برداشت، بسته‌بندی و ارسال بموقع به میادین میوه و تره بار حائز اهمیت است.

مویدی افزود: علاوه بر فروش این میوه به‌صورت خام، در تهیه لواشک، مربا، کمپوت، ترشک و برگه زردآلو خانگی مصرف دارد و بخشی از زردآلوی تولید شده، به تنها واحد میوه خشک کنی این شهرستان ارسال می شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا یادآور شد: تولید این میوه تابستانه در شهرستان بیضا سهم اشتغال‌زایی بالایی در مرحله برداشت و فرآوری دارد. ایران با تولید بیش از ۳۴۴ هزار تن زردآلو ، سومین تولیدکننده برتر دنیا محسوب می شود.