محمدحسن اسدی همچنین به حضور راهنمایان گردشگری دوچرخه‌سوار در سطح شهر اشاره کرد و گفت: در روزی هم که فکر می‌کنم افتتاح ستاد مرکزی بود، افرادی دوچرخه‌سوار بودند و نقشه‌های شهر و راهنمای شهر دستشان بود. این‌ها یک علائم خاصی به صورت جلیقه دارند و مردم می‌توانند سؤالاتشان و اطلاعاتی که مد نظر هست را از این‌ها بپرسند.

شهردار شیراز با تاکید بر اهمیت حضور گردشگران در رونق اقتصادی شهر، خاطرنشان کرد: گردشگر با خودش رونق اقتصادی گردشگری را به همراه می آورد.

وی با ابراز رضایت از روند خدمت‌رسانی به مسافران نوروزی، ابراز امیدواری کرد: این اقدامات تاثیر مثبتی بر تجربه گردشگران در شیراز داشته باشد.

محمدعلی چوبینی، رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز هم پیرامون ایستگاه های «از من بپرس» و دوچرخه ها، گفت: این اتفاق باعث می شود تا گردشگران بهترین راه و مسیر را پیدا کنند و راهنمایی صحیح شکل گیرد و این راهنماها به جلیقه های مخصوص آراسته شده بودند که قابل تمایز بود و ما بازخوردهای خوبی از سوی مسافران نوروزی در مورد عملکرد این افراد به دست آوردیم.

علی نیری در این خصوص در مورد دوچرخه‌های «از من بپرس» هم گفت: روزانه بین ۱۵ تا ۱۸ دستگاه دوچرخه مسیر دروازه قرآن تا آرامگاه سعدی، از حرم مطهر حضرت علی بن حمزه (ع) تا شاهچراغ (ع) و همچنین مسجد نصیرالملک و بافت تاریخی را می پیمودند و راهنماها در این مسیرها به گردشگران در مورد پارکینگ‌ها، هتل‌ها و خدمات گردشگری کمک می‌کردند و نقشه‌ها و بروشورها به مسافران ارائه می‌شد، آن‌ها همچنین به گردشگران توصیه می‌کردند که از خط اتوبوس گردشگری و تورهایی که از طریق کمپ‌ها برگزار می‌شود، بهره‌برداری کنند.

رئیس اداره گردشگری سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز با اشاره به اینکه 12 ایستگاه «از من بپرس» داشتیم که در ورودی های شهر و در کمپ ها و پیرامون اماکن گردشگری حافظیه، سعدیه، باغ های دلگشا و جهان نما، مجموعه زندیه و غیره فعال بودند که با ارائه نقشه به مسافران راهنمایی می کردند، گفت: در مورد تورهای بافت‌گردی، این تورها که پیاده‌محور بودند، مورد استقبال مهمانان نوروزی قرار گرفتند، ما این تورها را با همکاری انجمن دوستداران میراث فرهنگی برگزار کردیم و به‌طور میانگین روزانه 2 تور با ۲۰ تا ۲۵ نفر شرکت‌کننده داشتیم.